Office project designed for Turkish financial district

Saraiva + Associados has proposed a design for an office project in the Atasehir financial district of Istanbul which allows interaction between the podium and sky-lobby.

The base holds the commercial areas while the two office towers rest above, with the rooftop of the podium acting as an urban square that is open to the public.

On the south corner of the square, the water feature contains a sculpture and may be used as an ice rink in the winter.

Advertisement

With a screen façade that acts like a thermo-skin protection, the exterior consists of alternating squares of silver cladding and tinted glass.

This entry was posted in Thoughts. Bookmark the permalink.

Add a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *